Annonsørinnhold levert av 

 Annonsørvideo

Kjenn ditt kolesterol!

I videoen «Kjenn ditt kolesterol» møter vi 50 år gamle Lise som under en sykkeltur får et hjerteinfarkt. Videoen forklarer sammenhengen mellom høyt kolesterol og hjerteinfarkt. Kjenner du ditt kolesterol?

Klikk her for å se lengre versjon av videoen.

 

I videoen «Kjenn ditt kolesterol» møter vi 50 år gamle Lise som under en sykkeltur får et hjerteinfarkt. Professor Kjetil Retterstøl og PhD i ernæring Karianne Svendsen står bak det medisinske innholdet. Videoen forklarer sammenhengen mellom høyt kolesterol og hjerteinfarkt og om viktigheten av å kjenne sitt kolesterolnivå.

 

Hvem bør få målt kolesterolnivået?

Kolesterolnivået i kroppen bør måles hos alle som ønsker å forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag f.eks. fordi de røyker eller har høyt blodtrykk eller blodsukker. Man kan også være i faresonen hvis man har foreldre eller søsken som fikk hjerteinfarkt eller hjerneslag før 60 års alder.

Les mer eller test din risiko for arvelig høyt kolesterol på mittkolesterol.no/kjenn-ditt-kolesterol.

 

NOR-P-145-0919-077493

Dette innholdet er ikke laget av NHIs redaksjon. NHI er opptatt av at skillet mellom redaksjonelt innhold og annonsørinnhold skal være tydelig gjennom god merking. Om du opplever at dette ikke stemmer, ta gjerne kontakt med oss.