Annonsørinnhold

Produsert av
Tilbake til NHI.no

Annonsørinnhold

Produsert av: Norvital

Er et lavt testosteronnivå årsaken til voksne menns plager?
Testosteronnivået synker hos alle menn med circa 1% i året, allerede fra 30-årsalderen.

Nå er "Low T" (lavt testosteronnivå) gjenstand for diskusjon blant fagfolk. Allerede i 30-årene starter fallet av det viktigste mannlige hormonet – og det med hele 1 % i året. Et synkende testosteronnivå kan bidra til at man føler seg mer sliten og kraftløs enn tidligere. Testosteron påvirker blant annet både energinivå, forbrenning og muskelmassen, og mange beskriver det som om selve "mannekraften" blir gradvis svekket.

Det er konsekvensene av det lave testosteronnivået i kroppen som mann føler på kroppen. Man føler seg med ett eldre, mindre attraktiv og tiltaksløs. Det finnes preparater som er utviklet for menn som egentlig ikke trenger påfyll av testosteron, men som absolutt trenger hjelp mot noen av plagene man opplever.

TestoMax er et kosttilskudd som inneholder ingredienser som blant annet kan forbedre muskelmasse, samt gi mer energi og overskudd. Studier har vist at brukerne opplever å få høyere forbrenning, bedre treningsresultater og økt lyst. Alle ingrediensene har dokumentert effekt gjennom flere studier, og det har ikke vært påvist noen bivirkninger ved bruk.

Testomax kan redusere de negative konsekvensene av et fallende testosteronnivå. Her kan du bestille det spesialtilpassede kosttilskuddet for menn: Testomax.

Dette innholdet er ikke laget av NHI.no sin redaksjon, men annonseavdelingen til NHI. NHI er opptatt av at skillet mellom redaksjonelt innhold og annonsørinnhold skal være tydelig gjennom god merking. Om du opplever at dette ikke stemmer, ta gjerne kontakt med kontakt@nhi.no.