Nyhetsartikkel

Følg oss på Facebook!

Er du engasjert i egen helse, og vil holde deg oppdatert på tema som forskning innen medisin, behandling, trening og kosthold? Følg oss da vel!

Denne artikkelen er mer enn to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hold deg oppdatert på kvalitetssikret helseinformasjon - få daglig påfyll ved å følge oss på Facebook! Du finner Facebook-siden vår her: NHI.no - Facebook

Nyhetsbrev

par

Vi har også egne nyhetsbrev som blir sendt ut 1-2 ganger i uken. Her har vi nyhetsbrev for lekfolk, og nyhetsbrev for deg som jobber i helsetjenesten. Vi har også egne nyhetsbrev for deg som er gravid. Dette nyhetsbrevet er tilpasset din svangerskapslengde, slik at du hele tiden vil få nyhetsbrev med artikler,animasjoner, intervju, tips og quiz som er aktuelt for deg og din terminlengde.

Medisinsk oppslagsverk

NHI.no er Norges største helsenettside, og er et generelt medisinsk oppslagsverk for folk flest. NHI.no inneholder ca. 4.000 artikler og ca. 2.000 bilder, illustrasjoner, videoer, animasjoner. Innholdet favner hele medisinen og er inndelt i 33 kapitler. Hovedtyngden av artiklene beskriver sykdommer, men du finner også artikler om undersøkelser, behandlinger, vaksiner, førstehjelp, reisemedisin, trygdemedisin og symptomsjekkern.

Trening, livsstil og kosthold

I tillegg har vi daglig nyhetssaker om forskning innen medisin, intervjuer, samt en rekke tilbud om kurs, quiz, artikler og videoer om svangerskap og fødsel, småbarn, trening, livsstil, kosthold og annet som er relevant for din helse og livsglede.

Kunnskapsbasen i NHI.no gjenspeiler tilsvarende artikler i Norsk Elektronisk Legehåndok (NEL) som er Skandinavias ledende oppslagsverk innenfor helsetjenesten. Denne finnes også i Sverige og i Danmark.

NHI.no har mer enn 180 000 unike brukere hver uke, hvorav halvparten er helsepersonell.

Du finner Facebook-siden vår her: NHI.no - Facebook