Personvernprinsipper

Norsk Helseinformatikk AS (NHI) anser at personvern er svært viktig. Vi ber deg derfor lese NHI sine personvernprinsipper. Dersom du ikke aksepterer disse, ber vi deg forlate NHI sine sider.

Personopplysninger

Når du benytter deg av noen av tjenestene som tilbys på NHI sine sider, registreres enkelte personopplysninger automatisk. Du kan også velge å oppgi ytterligere personlig informasjon gjennom noen av tjenestene. All informasjon som NHI samler inn, administreres i tråd med Personopplysningsloven, og videresendes ikke til en tredjepart.

Informasjonen benyttes for å optimalisere innholdet på NHI sine sider. NHI kan også bruke sammensetninger av informasjonen til statistiske formål, og opprette oppsummerende rapporter. Disse rapportene kan komme til å gis til NHI sine partnere, men avslører ikke personlig informasjon.

Taushetsplikt

NHI avslører ikke din personlige identifiserbare informasjon.

E-post

Når du registrerer en e-postadresse på NHI sine sider innebærer det at du kan få e-post fra NHI som vi tror kan være av interesse for deg. Kun NHI (og personer som jobber for NHI og som har skrevet under på en avtale om taushetsplikt) kan sende disse e-postutsendelsene. NHI hverken selger eller leier ut registrerte e-postadresser.

Sikkerhet

Ved dataoverføring via internett kan ikke 100% sikkerhet garanteres. Dermed kan ikke NHI, selv om vi etterstreber å beskytte din personlige informasjon, garantere sikkerheten til informasjonen som du overfører til NHI. Overføring av informasjon skjer på egen risiko. 

Om informasjonskapsler

Les om informasjonskapsler (cookies) her.