Hopp til innhold
NHI.no
Annonse

Gastrisk bypass, mat etter introduksjonsfasen: Eksempler på måltider

Frokost: 1,5 dl lettmelk først. En skive knekkebrød eller fullkornsbrød med lettmargarin og magert proteinrikt pålegg, alternativt grøt.

Mellommåltid: Frukt.

Lunsj: 1,5 dl lettmelk først. Lag mat som består av kjøtt/fisk/kylling/egg/keso, potet/ris/pasta/fullkornsbrød, grønnsaker/rotfrukter.

Annonse

Mellommåltid: Frukt.

Middag: 1,5 dl lettmelk først. Lag mat som består av kjøtt/fisk/kylling/egg/cottage cheese, potet/ris/pasta/fullkornsbrød, grønnsaker/rotfrukter.

Kveldsmat: Frukt eller magert melkeprodukt. En skive knekkebrød eller fullkornsbrød med lettmargarin og magert proteinrikt pålegg.

I tillegg: Minst 10 dl annen energifri drikke som f.eks. vann, kaffe, te, buljong.

Annonse
Annonse